Farrer Park

Adapting a rustic industrial look of having dark bar metal and rich wood highlight the theme. The floor is condition with semi-gloss treatment on cement screeding to compliment the walkway long stretch of storage cabinet. Living room area fill with red brick texture look with stagger mounted metal rack shelves and matching tv dark metal frame console.

Kitchen area uses café details of subway tiles and rich wood grain for the warm impact mood. The see through concept is achieved with customised sliding door frame with lattice details.

Rooms flow the theme further with raw wood texture floorboard. The room cabinetry works uses faux raw cement surface for a changing room concept to reach the vanity area. Bathroom wall is kept in cement and style with frame raw wood mirror design and matching vanity cabinet.

Back to Gallery